maanantai 20. maaliskuuta 2017

Sairastupailua koko rahan edestä

"Voisitteko jo tarjoilla sen aamiaisen, kiitos."
(Huomaa hieno body ja "pyöräilyshortsit" -asu!)


Ihmeen sairastaessa päätettiin ajoittaa samaan syssyyn kaksijalkaistenkin kevätflunssat. Hiljaiseloa ollaan siis vietetty viikonlopun yli nukkuen, dreeniä putsaillen ja siteitä vaihtaen.


Ihme on tosi pirteän oloinen, liikkuisi mielellään ja ulkona yrittää koko ajan piehtaroida, mikä tietenkään nyt ei ole tuon dreenin kanssa ihan ok. Tuskinpa sillä siis hirveitä kipuja on, eikä kyllä tuota peräpäätään näytä juuri varovankaan.

Frankenstein-henkinen haava lauantai-iltana reilu vuorokausi operaation jälkeen...


...ja sunnuntai-iltana. Paremman näköiseksi on mennyt koko ajan.



Dreeni vuotaa ajoittain edelleen hyvin voimakkaasti ja välillä pitkiin aikoihin ei ollenkaan. Kun se perjantaina laitettiin, oli puhe että saa olla 3-5 päivää. Käväistiin siis tänään kaksijalkaisten työterveyden ohella myös Evidensiassa. Leikkauksessa mukana ollut lääkäri oli sitä mieltä, että haava näyttää hyvin siistiltä, mutta kudosta jouduttiin uudismuodostuman takia leikkaamaan niin rankalla kädellä, että se vuotaa siksi edelleen, ja dreeni kannattaa jättää paikalleen vielä pariksi päiväksi. Koiraa saa liikuttaa rauhallisesti eikä haittaa että vuoto tuolloin lisääntyy - ilmeisesti sama määrä sieltä vuotaisi kuitenkin, mutta hitaammalla tahdilla. Joten sidetarvikepussukan kanssa kotiin ja keskiviikkona tällä tietoa takaisin.


Kotimatkalla käytiin pikaisesti Arboretumissa haistelemassa ihanaa keväistä ilmaa. Dreenin poiston jälkeen sujuu onneksi lenkkeilykin vähän paremmin kun ei tarvitse keräillä koko ajan putoilevia, verisiä sidetarveviritelmiä matkan varrelta. Sukkahousuista askartelemani "pyöräilyshortsit" pitävät haavalaput aika hyvin paikallaan dreenin kohdalla, mutta ulkona ei housuja voi käyttää enkä ole vielä keksinyt, millä nuo saisi sidottua kiinni niin, että pysyisivät kunnolla. Toivottavasti tätäkään ei enää kohta tarvitse miettiä!






2 kommenttia:

  1. Onneksi Ihme selvisi ja kaikki vaikuttaa menevän parempaan suuntaan <3
    Tsemppiä Ihmeelle ja palvelusväelle!!

    VastaaPoista